НАЧАЛОenglishENwww.splendid.bg
splendid 1
Дейност

"Сплендид" ООД е строителна компания, специализирана в областта на проектирането, изграждането и санирането на жилищни, производствени, обществени сгради и техническа инфраструктура. Дейността й обхваща строителство на индустриални, жилищни, обществени, административни сгради, хотелски комплекси.
Кран
Разнообразието на дейностите, извършвани от строителната компания се обогатява и от осъществяваните от нея строителни работи по реконструкцията и модернизацията на съществуващи сгради. От създаването на "Сплендид" ООД до момента, строителната компания има богат набор от строителни обекти, както строителство в България, така и строителство в Европа.
Бетонов възел
Организационната структура на строителната компания е динамична и постоянно развиваща се. Това е така поради факта, че строителна компания "Сплендид" ООД цели максимално задоволяване на изискванията на клиентите. Строителната компанията непрекъснато подобрява качеството на работа и изпълнение на строителните проекти. Тя разполага със собствен арматурен двор, цех за алуминиева и ПВЦ дограма, както и напълно автоматизиран мобилен бетонов възел, който разполага със собствена лаборатория, в която се изпитват влаганите в строителни обекти материали.
Компанията Дейност ОбектиРесурси Контакти Карта на сайта
© 2005 - 2023 Сплендид ООД Всички права запазени
Новини