НАЧАЛОenglishENwww.splendid.bg
splendid 1
За нас

Сплендид ООД е частна строителна компания, основана през 1998 година в гр. Добрич. Тя започва дейността си като строителна фирма и за 10 години става лидер в областта. Днес компанията разполага с офиси в големи градове като София, Варна, Бургас, Добрич.
Сплендид ООД е водеща в областта на промишленото и гражданско строителство. Разполага с богата ресурсна база и потенциал, които се основават както на квалифицирания млад екип от специалисти, така и на качеството на изпълнение и оригиналните проекти. Строителна компания Сплендид използва едни от най-новите технологии в областта на строителството. Всичко това съчетано с перфектно изпълнените договори, високото качество на работа придават уникалност и стил. Високите гаранции за сигурност създават един нов, модерен облик на завършените сгради. За това говорят строителните проекти на компанията, които са изпълнени и по които се работи както по цялото българско Черноморие, така и в различни градове на България и Европа.

През 2004 г. компанията е сертифицирана по ISO 9001:2000 от DQS и IQNet. През 2003г. тя е носител на сребърен приз, а през 2004г. и на златен приз със сертификат за най-добра строителна практика на годината от Българската строителна камара. От Варненската строителна камара през същата година "Сплендид" ООД получава приза "Златен отвес". През 2004 г. компанията печели грамота от международното изложение "Трите ключа - дом, офис, вила".
manager
г-н Йордан Андреев
/ Управител /


Сплендид ООД е един надежден и коректен партньор за изпълнение на всички видове проекти за промишлено и гражданско строителство. Многобройните реализирани проекти бележат динамичното развитие на компанията и я извеждат на челни позиции в строителния бранш.


Компанията Дейност ОбектиРесурси Контакти Карта на сайта
© 2005 - 2023 Сплендид ООД Всички права запазени
Новини